Hur går det till?

Tidsbokning

Du kan boka tid via telefon eller komma in till oss. Receptionen är bemannad av Lena kl. 08.00 - 12.00 alla dagar. Vid andra tider talar du in ditt ärende på telefonsvararen så ringer vi upp så snart vi kan.

Första besöket

Första besöket brukar ta 40 minuter. Kom i god tid eftersom att du ska fylla i ett intagningsformulär. Sjukgymnasten kommer tillsammans med dig att ta upp din sjukdomshistoria och göra undersökning. Efter det kommer vi att berätta vilken diagnos vi kommit fram till, ge en förklaring av dina besvär, prognos om möjligt, behandlingsupplägg, förhållningssätt och ge dig hemövning.

Behandlingsplanen

Tillsammans kommer vi att lägga upp en plan för kommande behandling. Frekvensen av dina behandlingar läggs upp för att kunna nå bästa möjliga resultat.

Fortsatt egenvård

Genom hela behandlingen kommer vi att hjälpa dig och stimulera till egenvård. När vi närmar oss slutet av behandlingen kommer vi att ge dig tips och råd om hur du kan fortsätta fungera i vardagen, stimulera dig att fortsätta med egenvård och förklara hur du kan förhindra återfall.

Återbud

Vi tar emot återbud innan kl. 09.00 samma dag. Hör av dig så fort du vet att du har fått förhinder så vi istället kan ta hand om en annan patient.