GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi här på sjukgymnasterna på Odensvi vill önska alla en god jul och ett gott nytt år!

Under ledigheten har vi följande öppettider:
Mottagningen har öppet onsdag 19/12 - fredag 28/12 enligt bokning.

Observera att vi under vecka 1 har stängt för ombygnation. Om du har en tid bokad hos Christina kommer det ske på Odensvi familjeläkarmottagning.

Öppet som vanligt måndag 7/1.

Välkommen!
 

Sjukgymnasterna på Odensvi startade upp 1 januari 2000.
2019 firar vi, Karien de Rond och Annika Kågström Rydberg ett 30 årigt samarbete!

Sjukgymnasterna på Odensvi är en mottagning på Skiljebo i Västerås som samarbetar med Odensvi familjeläkar-mottagning. Tack vare olika spetsutbildningar och lång arbetslivserfarenhet har vi ett brett kompetensspektrum. Du kan läsa mer om det under fliken "om oss".


Till oss kan du komma med både gamla och nya problem. Under fliken "kontakt" hittar du olika sätt du kan kontakta oss för tidsbokning.

NYHET!                                                                             
Vi har sedan juni 2017 ett samarbete med Yrselcenter Stockholm, leg.läkare specialist i Hörsel- och Balansrubbningar Christian Geisler. Yrselcenter driver ett  pilotprojekt för distansdiagnostik av  vanliga yrselsjukdomar, t e x olika varianter av kristallsjuka, virus på balansnerven, Menieres sjukdom, migränrelaterad yrsel och tillstånd med impulserna i balanssystemet är skeva. 

Vertigocatcher® är ett system för dokumentation av balanssystemets viktigaste impulser. Under en 7 minuter lång undersökning videofilmas Ditt högra öga. Du får vår hjälp att utföra undersökningen. Information om Dina balansimpulser sänds sedan krypterade till Yrselcenters server för analys av en yrselspecialist. Inom 2 dagar får Du veta vad undersökningen visade. Vid tecken på kristallsjuka kan vi utföra botande manövrar för den drabbade båggången.
 
Tydligast är diagnostiken under perioder med pågående yrsel och för yrsel som börjat inom 7 dygn från det att undersökningen genomförs.
 
För mer information prata med din fysioterapeut/sjukgymnast på telefon 021-152525.
För mer information;

www.yrselcenter.se/efter-besoket/vertigo-catcher/


NYHET! Nu kan vi även erbjuda stötvågsbehandling.

Känn dig välkommen!


 

ÖPPETTIDER FÖR GYMMET

Måndag 08:00-12:00
Tisdag 08:00-18:00
Stängt 13:00-14:00
Onsdag 08:00-14:00
Torsdag 08:00-17:00
Stängt 11:00-15:00
Fredag 08:00-14:00